Rekordomsetning på hyttene i 2017

Namsskogan fjellstyre hadde rekordbesøk på sine fjellstyrehytter i 2017 med totalt 942 utleiedøgn.

 

66 % av besøket var i månedene juli, august og september, og september hadde flest besøk med hele 227 utleiedøgn. Sein påske ga også godt besøk i april måned med 81 utleiedøgn.

             

Den mest populære hytta er Mellingenhytta (Mellingen statsallmenning) med 119 utleiedøgn, tett fulgt av Westinhytta  (Brekken statsallmenning) med 110
utleiedøgn og Stordalsbua (Storfrøyningsdal statsallmenning) med 96 utleiedøgn.

 

Påsken 2018

Kun 2 hytter er pr nå utleid i hele eller deler av påsken – så her er det mange fine plasser som er ledige! Vi kan nevne Finntjønnhytta, Langholmhytta og Stordalshytta. Er det behov for snøscooterfrakt av bagasje så ta kontakt med oss- det vil garantert la seg ordne. Det er godt med snø i år og isen på vatna er god, så det kan ligge an til å bli en skikkelig drømmepåske...

 

Sommeren 2018

Fjellstyret har mange faste brukere av hyttene. Mange har funnet sitt paradis og kommer tilbake år etter år… Storgåsvassbua er allerede booket for store deler av juli og august, men fremdeles er det både ukedager og helger ledige.

 

For barnefamilier anbefaler vi spesielt Storholmhytta, Stordalsbua og Mattisstua. Disse tre hyttene er lett tilgjengelige og ligger  idyllisk plassert ved vannkanten, der det er ideelt for både fisking og bading. Ved leie av disse hyttene følger båt og kano med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elg.jpg
Stordalshytta_april2016.jpg
Kontakt:
 
Namskogan Fjellstyre
Turistveien 2
7890 Namsskogan 
TLF: 415 58 176
- Epost
Sissel Grongstad 415 58 176
Reidar Smalås 900 82 818
 

Vi har 7 gjester og ingen medlemmer på besøk.