Bestillings- og avbestillingsregler

 

Bestilling

 • Hytter kan bestilles for inneværende år og neste år, for ett døgn eller flere døgn, så lenge man ønsker!

  Leien betales ved bestilling av hytta. Bestilling gjøres enten på www.inatur.no eller pr telefon til fjellstyrets kontor 41 55 81 76. Manuelle bestillinger belastes et fakturagebyr på kr 50,-.
 • Ved leie av samme hytte (eller båt) sammenhengende i 7 døgn eller mer innrømmes 10% rabatt, samt 25% rabatt ved leie 14 dager eller mer. Da Inaturs system pr. idag ikke gir mulighet for fratrekk av rabatt som beskrevet, må kvittering sammen med kontonummer sendes til fjellstyret for refusjon av rabatten. Vi jobber her for bedre løsning.

  Utleieprisene er basert på at leietakerne selv vasker hytta etter endt leieperiode. Forlat derfor hytta i den stand du selv ønsker å finne den! Vi forbeholder oss retten til å fakturere utgifter i forbindelse med eventuelt manglende renhold.

 • Avstand og geografisk spredning av fjellstyrehyttene gjør at vi er avhengige av tilbakemeldinger fra brukerne ved mangler eller innspill til forbedringer. Vi oppfordrer derfor alle til å fylle ut tilbakemeldingsskjema som leveres ut ved uthenting av nøkkel.
 •  
 • Ved avbestilling:
 1. Avbestillinger som foretas før 30 dager før ankomst belastes 15 % av leiesummen til dekning av fjellstyrets kostnad med provisjon til nettselskapet Inatur.

 2. Ved avbestilling fra 30 t.o.m.15 dager før ankomst betales 25 % av leiesummen.

 3.  Ved avbestilling fra 14 dager t.o.m. 7 dager før ankomst betales 50 % av leiesummen.

 4.  Ved avbestilling senere enn 7 dager før ankomst betales 75 % av leiesummen.

 5.  Dersom vær og føreforhold vinters tid gjør det umulig å komme frem til bestilt hytte, kreves ikke leiesummen innbetalt.

 

 

Tips: Hvis hytteleien betales med kredittkort (Mastercard, Visa eller lignende) vil det være inkludert avbestillingsforsikring for de fleste.

 

 

 

tiur.jpg
alle_skogstua24062017_w.jpg
Kontakt:
 
Namskogan Fjellstyre
Turistveien 2
7890 Namsskogan 
TLF: 415 58 176
- Epost
Sissel Grongstad 415 58 176
Reidar Smalås 900 82 818
 

Vi har 45 gjester og ingen medlemmer på besøk.